Songa-riggene i drift nesten hele tiden

Songa Offshores rigger hadde en utnyttelsesgrad på 86-97 prosent i juli måned, opplyser selskapet i sin flåteoppdatering.

Foto fra selskapets nettsider
Børs

Songa Offshores rigger hadde en utnyttelsesgrad på 86-97 prosent i juli måned, opplyser selskapet i sin flåteoppdatering ifølge TDN FinansSonga Venus, som skal i gang med arbeid for Petrobras i midten av august, oppholder seg i Labuan i Malaysia denne måneden der den gjennomgår vedlikehold og forberedelser.Songa Mercur, som er på oppdrag for Sakhalin i Russland, oppnådde en utnyttelsesgrad på 86 prosent, mens Songa Eclipse fortsatt er under bygging på Jurong Shipyard i Singapore.Songa Dee og Songa Delta hadde begge en utnyttelsesgrad på 97 prosent, mens Songa Trym hadde 91 prosent.Sistnevnte har fått en intensjonsavtale med Statoil om treårs forlengelse av leien etter at den nåværende kontrakten løper ut i midten av 2012.