Spår kursoppgang for to aksjer

Argo Securities forteller sine kunder at det kan være smart å se nærmere på følgende aksjer.

Oslo Børs foto: Scanpix Junge, Heiko
Børs

I dagens rapport fra Argo Securities omtales Hydro som "Dagens Idé" mens Songa Offshore er "Dagens graf".Les også: Slik investerer Peter Warren- Det ventes lettelse i markedet i dag etter at amerikanerne ble enige om å heve gjeldstaket og dermed unngår å misligholde gjelden nå i august. Vi tror dermed at Hydro vil kunne dra nytte av dette og ha en positiv utvikling. 2. kvartalstallene til Hydro var positive og over våre forventninger. Kursmål NOK 55, skriver Argo.- Songa er i ferd med å gi ett nytt kjøpssignal fra en omvendt hodeskulder-formasjon, som indikerer nivåer opp mot 33,00-nivået. Både rsi og stochastic-indikatoren indikerer kortsiktig overkjøpte nivåer. Langsiktig kursmål, kjøp, NOK 39,00, avslutter Argo.