Spekulanter håper på børsrekyl

-En del spekulerer i rekyl eller opptur i markedet, sier Anders Skar i Nordnet til HegnarOnline. I dag stuper Oslo Børs.

Anders Skar. Foto: Magnus Knutsen Bjørke, Finansavisen.
Børs

Markedsaktører spør seg nå om de siste dagens markerte børsfall kun er en pause i oppgangen, eller om det er starten på en ny nedtur.Les også: Analytiker: Børsen kan stupe til 251 poeng- Selv om våre kunder har nettosolgt aksjer denne uken, har kundene også solgt bear og kjøpt bull. Det kan være at enkelte som tar gevinst i bear, men er også et tydelig tegn på at en del spekulerer i rekyl eller opptur i markedet, sier Anders Skar i Nordnet til HegnarOnline.26. juli sluttet hovedindeksen på Oslo Børs på 427,66 poeng. I skrivende stund står hovedindeksen i 383,15 poeng, ned 2,86 prosent.