Svidde av millioner av dollar på bursdagsfest

Med underholdning fra Elton John, dyr champagne og gåselever, svidde milliardær og private equity-investor, Leon D. Black, av millioner av dollar på sin 60-årsdag. Det like amerikanere flest dårlig.

Foto: Scanpix
Børs

Milliardær og private equity-investor, Leon D. Black, brukte forrige helg flere millioner dollar på feiringen av sin 60-årsdag, skriver Dagens Næringsliv.Sammen med gjester som New York-ordfører Michael Bloomberg, radiokjendis Howard Stern, forretningskvinne Martha Stewart og obligasjonsinvestor Michael Milken, feiret Black dagen i eksklusive Hamptons på Long Island. Elton John stod for underholdningen fra en gigantisk scene i hagen, mens gjestene nøt gåselever, dyre viner og champagne.Ifølge avisen reageres det nå på at superrike tilsynelatende ikke er berørt, mens USA står på randen av en resesjon.- Det illustrerer en dårlig moral når resten av landet sliter, sa tidligere partner i Lehman Brothers, Michael M. Thomas, til New York Times fredag.