Ifølge Finansavisen som har omtalt 26-åringens aksjeeventyr de siste dagene, har 26-åringen gjennom forfalskede årsregnskaper gått til banker og meglerhus og tilegnet seg kreditter som ga ham muligheten til å handle i aksjer for enorme summer hver eneste dag.En rekke store tap på aksjehandelen kan ha ført til at flere hundre millioner kroner kan være forsvunnet, skriver avisa.Tirsdag formiddag ble 26-åringen pågrepet av politiet i Oslo og siktet for å ha forfalsket revisjonsrapporten han viste fram til banker og meglerhus.Onsdag tar politiet stilling til om de vil fremstille ham for varetektsfengsling, sier leder Gro Smogeli ved finans- og miljøseksjonen i Oslo politidistrikt.Revisor Claus Haavardsholm i FH Revisjon sa tirsdag at han slo alarm da han oppdaget at 26-åringen skal ha forfalsket en revisjonsrapport slik at det skulle se ut som om revisoren gikk god for regnskapet til 26-åringens selskap, RS Capital Management. Ifølge Haavardsholm har 26-åringen klippet og limt signaturen hans på et tidligere årsregnskap.Det nederlandske meglerhuset Amstel Securities var nær ved å gå under som følge av svindelen. Meglerhuset regner med at de har tapt 30 millioner kroner. Også DnB NOR Markets og Argo Securities, nåværende Sparebank 1 Markets skal ha tapt penger på det Finansavisen beskriver som 26-åringens herjinger.Flere meglerhus har tatt beslag i 26-åringens eiendeler. (©NTB)