Tilsynet: Holder øynene på bankens likviditet

Finanstilsynets nye direktør, Morten Baltzersen, holder årvåkent blikk på bankenes likviditet. Det kan bli et smitteområde for den pågående krisen i Europa.

Finanstilsynet Solum, Stian Lysberg
Børs

Finanstilsynets nye direktør, Morten Baltzersen, var gjest i Økonominyhetene på HegnarTV. I sin første uke har han holdt nøye øye med hvordan bankene klarer seg, i folhold til likviditetstilgang.Det var også gadget-testing. Samsung Galaxy eller iPad - Hva er best?Trygve Hegnar kommenterte som vanlig det som skjer på Oslo Børs, i Europa, og på Wall Street. Det var teknisk analyse av Statoil, Marine Harvest og Ekornes.I vårt faste fredagsinnslag "Fiskekroken" har Eline Hvamstad tatt med fiskeri-analytikerne på fisketur på brygga.Se opptak av sendingen her Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Børs