Etter tre dager på rad med oppgang ser det ut til at det blir fallende indekser for Asia-børsene torsdag.Samleindeksen MSCI Asia Pacific er ned 1,3 prosent til 123,61 og det er dobbelt så mange aksjer som faller i forhold til de som stiger.Uttalelser fra de amerikanske FED-representantene Charles Plosser og Richard Fisher, som begge er kritisk til Ben Bernankes nullrente-politikk, må ta mye av skylden for torsdagens fall.Plossner sa blant annet at han mener det var feil politikk på feil tidspunkt da Bernanke for kort siden rykket og sa at renten kommer til å forbli lav i overskuelig fremtid.- Frykten investorene nå sitter med er at den amerikanske økonomien vil begynne å synke dersom man tar vekk de ulike stimuliene. USAs økonomi er så viktig for den globale veksten, så markedet kommer til å lytte nøye når det er snakk om mindre eller mer amerikansk stimuli, sier Jason Teh hos Investors Mutual Ltd. til Bloomberg.Honda Motor er en av aksjene som faller tilbake torsdag og nedturen er på 1,9 prosent. Gigantens nedtur skyldes blant annet at yen styrker seg kraftig mot dollaren, noe som er negativt for hele eksportsektoren.Sony Corp. får også merke dette på kroppen og faller tilbake 2,1 prosent torsdag. Klesaktøren Esprit Holdings Ltd. er ned 2,3 prosent, mens olje- og gruveaktøren BHP Billiton Ltd. faller 1,9 prosent.I Japan er Nikkei 225 ned 1 prosent til 8.966,26 mens den bredere Topix faller 1,24 prosent. I Kina er CSI 300 ned 0,46 prosent mens Shanghai Composite faller 0,47 prosent. Hong-Kongs Hang Seng er ned 0,01 prosent.Kospi-indeksen i Sør-Korea er ned 2,84 prosent, S&P/ASX 200 i Australia faller 1,10 prosent mens NZX 50 på New Zealand er ned 0,05 prosent.India-børsen faller 1,06 prosent mens Strait Times i Singpore er opp 0,23 prosent.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og