Oslo Børs er fortsatt opp ved lunsjtider, og det er ingen tvil om tirsdagens rally på Wall Street har hatt god effekt.Hovedindeksen stiger 1,16 prosent til 355,41. Det er hittil omsatt aksjer og verdipapirer for 1,6 milliarder kroner.Til tross for børsrally i USA tirsdag kveld falt børsene i Asia. Bakgrunnen var at kredittvurderingsbyrået Moody's har nedgradert Japans statsgjeld ett hakk til Aa3. Nedgraderingen. som ikke var veldig overraskende, begrunnes blant annet med landets gjeldsoppbygging siden den globale resesjonen i 2009 og store budsjettunderskudd.Brent-olje med oktober-levering omsettes nå for 108,96 dollar fatet, ned 0,31 prosent. Det er fortsatt et høyere nivå enn ved børsslutt tirsdag.Amerikansk WTI-olje handles for 85,2 dollar fatet, ned 0,28 prosent.Blant de 30 mest omsatte aksjene ved Oslo Børs er det stort sett bare oppgang å skimte. Yara stiger hele 2,9 prosent, mens REC er opp 4,16 prosent.Videre stiger Seadrill, DnB NOR og Norsk Hydro henholdsvis 1,3, 1,8 og 1,6 prosent.PGS og Aker Solutions faller derimot 0,9, 0,6 prosent.Rieber Shipping er likevel dagens vinneraksje hittil. Etter at selskapet ble informert om at om kjøp av samtlige aksjer, er aksjen opp 15,6 prosent.Budet er på 31 kroner, som er 22 prosent over tirsdagens sluttkurs. Selskapet har også i løpet av morgentimene.Sølvtrans stiger 3,8 prosent etter å ha lagt frem tall for andre kvartal. Sølvtrans Holding ASA fikk et resultat etter skatt på minus 17,7 millioner kroner i 2. kvartal 2011, mot 15,2 millioner kroner i samme periode året før. Det er en nedskrivning av goodwill på til sammen 27,2 millioner kroner som tynger. Volumet er lite; 15.500 aksjer.Diamantselskapet IGE faller hele 33,3 prosent til 0,02 kroner, og topper dagens taperliste hittil.Aksjen får følge ned av Oceanteam Shipping, Sineoceanic Shipping og Komplett, som faller 10,34, 8,5 og 7,9 prosent.En rekke selskaper har sluppet tall i dag. Se Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og