Nård verdensbørsene har falt kraftig de siste ukene, har tidligere stjerneanalytiker, Aasulv Tveitereid, fått mange henvendelser fra venner og bekjente som er bekymret for verdiene sine. I stedet for å råde dem til å komme seg ut av markedet, har Tveitereid gjort det stikk motsatte, skriver Finansavisen.- De merker at nå detter aksjene, nå faller fondsandelene. NÅ må jeg vel selge? Det har jeg opplevd de siste 20 årene. Det er slik mennesker er skrudd sammen, og dessverre er det ikke slik du blir rik i aksjemarkedet. Da må du gjøre akkurat det motsatte, sier han, som selv ser på historisk prising for å avgjøre om børsen er billig, og spesielt forholdtallet mellom selskapenes markedsverdier og bokførte verdier, pris/bok.- Markedet handles i dag mellom 1,25 og 1,3. Hvis vi skal ned på 1, som selvfølgelig kan skje, så er det ytterligere 22 prosent ned. Jo billigere det blir, jo mer går jeg inn i markedet. Og jeg smiler og er glad hver dag selv om børsen er ned 5-6 prosent. Det er jo ofte når alt ser mørkt ut, og alle skriker, at du gjør de beste kjøpene, påpeker Tveitereid til avisen.