Uhyre viktige nyheter du må få med deg

Uken som ligger foran oss inneholder et knippe meget viktige nyheter en hver investor burde få med seg. Det er spesielt én hendelse det er knyttet stor spenning til.

To tradere på NYSE - Foto: AP
Børs

Ukens nyhet det er knyttet aller størst spenning til er utvilsomt Nonfarm payrolls-tallene, arbeidsledighetstallene, fra USA som tikker inn fredag. Disse regnes som en virkelig market mover.Det er i denne omgang ventet at det har blitt skapt 95.000 arbeidsplasser. Fasit forrige gang var kun 18.000 - et antall som skuffet voldsomt. Det er ventet at ledighetsraten vil bli stående på 9,20 prosent.Personal Income- og Personal Spending-tallene fra USA tirsdag bør man også notere seg, samt Factory Orders-tallene som tikker inn onsdag 3. august. Torsdag får man som vanlig jobless claims-tall.Det eneste makrotall mandag verdt å nevne er ISM Manufacturing