- Utrolig mange bargains på Oslo Børs

Nedturen på Oslo Børs mandag nærmer seg 5 prosent. Investor Jan Petter Sissener mener det hele begynner å ligne på tullball, og ser flere gode kjøp.

Investor Jan Petter Sissener - Foto: Scanpix
Børs

Oslo Børs faller videre mandag og nedturen er nå på 4,60 prosent til 348,24.Investor Jan Petter Sissener er forbløffet over styrken på fallet, og mener folk regelrett gir bort egne penger ved å selge på de nivåene man nå ser.- Det er utrolig mange bargains på Oslo Børs akkurat nå. Men selv om det er mange kjøpsanledninger er jeg også ydmyk på at det er mye man ikke vet noe om. Men det som foregår på børsen nå er bare tullball. Folk gir bort pengene sine eller blir skviset ut på bunnivåer, sier Sissener til iMarkedet Xpress.Han tror fremdeles Oslo Børs vil ligge rundt 460-500 ved årsskiftet og trekker spesielt frem offshore som en sektor der man nå kan finne svært gode kjøp.