- Konservative mennesker har sagt gullprisen er høy helt siden den var på 500 dollar per unse, svarte Harald Arnet som er styremedlem i Avocet Mining for selskapets største aksjonær Datum, da Trygve Hegnar fikk høydeskrekk av dagens gullpriser.Arnet forsvarer gullprisen ut fra investorenes skepsis mot råtne valutaer i nullrenteøkonomier. Han fortalte også mer om hva dagens oppjustering har å si for Avocet Mining.Forvalter Lill Aafos i DnB NOR Global Energy var også i studio. Hennes portefølje inneholder stort sett olje og oljeserviceaksjer utenfor Norge. Aafos ser for seg en megasykel i oljeindustrien, og tror på tilbud og etterspørsel i fremvoksende økonomier.På tilbudssiden kjøper hun i Brasil og ikke minst i Colombia, som for nordmen kanskje er et mer eksotisk oljeland. Og etterspørselssiden tror hun opprettholdes av Kina og andre asiatiske land.Espen Grønstad i Investtech var gjest i vår faste mandagsspalte, Trading Range, der han gikk gjennom fire tradingcases med tidshorisont på 2-14 dager. Og DnB NOR Markets senior økonom Knut A. Magnussen kommenterte forventningene til Jackson Hole-møtet senere i uken.Trygve Hegnar kommenterte dagens hendelser på Oslo Børs, i Europa, og på Wall Street. Det var teknisk analyse av Statoil, REC og Golden Ocean.
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.