Venter millionvekst fra Songa Offshore

Estimater innhentet av SME Direkt viser at analytikerstanden venter millionvekst på driftssiden for Songa Offshore i 2. kvartal 2011.

Foto: Finansavisen / Songa Offshore
Børs

Estimater innhentet av SME Direkt for TDN Finans blant ti analytikere viser at Songa Offshore ventes å legge frem et driftsresultat på 25 millioner dollar for andre kvartal 2011.Det tilsvarer en bedring på 5 millioner dollar eller om lag 26,85 millioner kroner opp fra driftsresultatet på 20 millioner dollar i samme periode året før.Det ventes nå et driftsresultat for 2011 på 110 millioner dollar, men siden innsamlingen før 1. kvartalsrapporten har estimatene for driftsresultatet blitt nedjustert med rundt 14 prosent for året.Nyhetsbyrået melder om at alle de ti analytikerne har kjøpsanbefaling på Songa Offshore-aksjen, med gjennomsnittlig kursmål på 41 kroner.