De negative nyhetene sto i kø, og sørget for kraftig fall på de amerikanske børsene torsdag - selv om markedet hentet seg litt inn mot slutten.Dow Jones falt 3,68 prosent (419,6 poeng) til 10.990,58, Nasdaq hele 5,22 prosent til 2.380,43, mens den bredere S&P 500-indeksen endte ned 4,46 prosent til 1.140,65. Dow Jones var ned nesten 530 poeng på det laveste. Mange tradere anser nå 1.101 som det neste støttenivået for S&P 500."Fryktindeksen" VIX (CBOE) dundret opp nesten 40 prosent til over 44.De svakeste komponentene i Dow Jones, som altså sluttet like under det psykologisk viktige 11.000-nivået, var Alcoa, Bank of America og HP, som alle falt rundt 6 prosent.HP ble straffet etter skuffende guiding samtidig med fremleggelsen av kvartalstall som toppet forventningene. Aksjen var et øyeblikk opp på meldingen om at selskapet planlegger å selge PC-virksomheten, og kjøpe et britisk selskap innen business software. I S&P 500 falt alle delindeksene kraftig, med energi og materialer som verstingene.- Er salgsrushet vi ser egentlig en overraskelse? Makrotallene fortsetter å male en grå finansiell fremtid for verden. Investorene som tror dette er en ruglete periode, er naive.- Vi har ingrediensene for en vedvarende periode der pessimistene kontrollerer dette markedet. Investorer må gå forsiktig frem, sier direktør Todd Schoenberger i LandColt Trading til CNBC. Frykten for ny resesjon i USA fikk god næring av dagens dose med nøkkeltall. I en ny rapport uttrykker Morgan Stanley da også at både USA og Europa er farlig nær resesjon, samtidig som banken kutter globale vekstprognoser.Særlig Philadelphia Federal Reserve Banks indeks . Den falt fra 3,2 i juli til minus 30,7 i august - det laveste nivået sett siden mars 2009.Økonomer hadde ifølge Bloomberg ventet en indeks på pluss 2,0. utvikler seg også meget skuffende. Dette falt med 3,5 prosent til en årstakt på 4,67 millioner i juli. Ifølge Bloomberg var det ventet en økning på 2,7 prosent til en årstakt på 4,9 millioner. Tallene for førstegangssøkende til arbeidsledighetstrygd i USA , da de steg fra reviderte 399.000 per 6. august (opprinnelig meldt 395.000) til 408.000 per 13. august.Det var ifølge Reuters på forhånd ventet 400.000 nye søkere.Øvrige nøkkeltall fra USA i dag viste at , mens ledende indikatorer kom inn .- Markedet er i nedsmeltningsmodus. Nøkkeltallene fortsetter å stinke. Vi er fortsatt inne i en svak periode, sier aksjesjef Sal Catrini hos Cantor Fitzgerald & Co i New York.Federal Reserve Bank of New York har bedt om informasjon om hvorvidt amerikanske divisjoner av store europeiske banker har stabil tilgang til midler nødvendig for driften, melder Wall Street Journal ifølge Reuters.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..