Warren: - Robuste og fleksible porteføljer

Investor Peter Warren mener man over tid oppnår høyest avkastning ved å ha robuste og fleksible porteføljer.

Peter Warren. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.
Børs

- Dette krever at man diversifiserer og rebalanserer, sier investor Peter Warren til Finansavisen.Han venter en ny runde kvantitative lettelser i USA hvis det faller særlig mye lenger.- S&P500 har falt 12,5 prosent fra toppen u nai og vi tror QE3 vil komme mellom nå og 20 prosentmerket. Men ingenting er meislet i stein. På kort sikt synes markedet oversolgt, sier Warren.Han trekker frem short amerikansk statsgjeld som en av de mer attraktive mulighetene, gitt risk/reward. Ikke på bakgrunn av forventning om høy vekst eller inflasjon, men at den svekkede kredittkvaliteten ikke er tatt hensyn til i prisen.