Analytiker anbefaler fem aksjer

Analytiker Oddbjørn Windstad i Apollo Markets spår kursoppgang for følgende aksjer.

Oddbjørn Windstad.
Børs

I dagens rapport fra Apollo Markets omtaler analytiker Oddbjørn Windstad Norsk Hydro som dagens case. Aksjen får en kortsiktig kjøpsanbefaling.Les også: Warren: Slik lures godtroende investorer- NHY har de siste to årene beveget seg sidelengs mellom ca. 29,50 og ca. 46 kroner. Den siste halvannen uken har aksjen foretatt en vellykket test av støtten i bunnen av formasjonen, samtidig som Stochastics signaliserer at momentumet igjen styrker seg, skriver Windstad.- Volumbalansen de siste dager er positiv og støtter de positive signaler selve prisbildet gir. Aksjen tester nå motstanden på 33,20 kroner. Eventuelt brudd vil utløse kjøpssignal og indikere videre oppgang den nærmeste tiden. Signal: Kortsiktig kjøp, avslutter Windstad.Videre får DnB NOR, Storebrand og Fred. Olsen Energy en kortsiktig kjøpsanbefaling. Algeta blir belønnet med en vanlig kjøpsanbefaling.

Nyheter
Børs