Anbefaler kjøp av Yara

DnB NOR Markets gjentar en kjøpsanbefaling på Yara. Så høyt skal aksjen.

Yara-sjef Jørgen Ole Haslestad. Foto: Finansavisen
Børs

DnB NOR Markets gjentar en kjøpsanbefaling på Yara med et kursmål på 430 kroner pr aksje.- Meldinger som kommer fra kinesiske markedsobservatører indikerer at myndighetene vurderer å korte ned perioden med lav eksporttoll på urea med to uker. Etter vårt syn vil to uker være av relativt marginal betydning når det gjelder faktisk eksportvolum. Likevel vil avgjørelsen kunne få viktige konsekvenser. I fjor ble hoveddelen av eksporten foretatt, fra tollager, etter at fristen var gått ut. Dersom meldingene bekreftes vil dette kunne medføre at vi løfter pris- og EPS-estimatene fremover, skriver meglerhuset mandag.I ettermiddag handles Yara for 283,30 kroner, ned 1,7 prosent. Det betyr at aksjen har en oppside på 52 prosent.

Nyheter
Børs