Meglerhuset First Securities melder mandag at de er sterkt svekket i troen på oljeselskapet Rocksource og at kursmålet på aksjen kuttes fra 4 kroner til 1 krone.Samtidig vrakes kjøps-anbefalingen på aksjen. Den blir erstattet med en nøytral-anbefaling.Agilis Securities rykker på sin side ut mandag og gjentar sin strong buy-anbefaling på Yara International. Kursmålet på 327 kroner står også ved lag.- Dersom markedene stabiliserer seg noe kommer vi mest sannsynlig til å heve kursmålet. Det finnes veldig få isolerte grunner til at Yara skal falle i takt med markedet og bli solgt unna slik vi ser nå og på sikt regner vi med at aksjen kommer til å gjøre det bedre enn Oslo Børs, heter det i en fersk rapport.Rocksource faller 51,56 prosent til 0,62 kroner mandag etter at selskapet meldte at de har boret tørt på Phoenix-prospektet sitt i i Norskehavet.Yara er opp 0,62 prosent til 243,70 kroner. Agilis tror med andre ord at aksjen har en potensiell oppside på rundt 34 prosent.