Det er noe nervøs stemning ved børsene i Asia-regionen onsdag, og oppturen som har preget markedene over hele verden de siste dagene ser foreløpig ut til å være over.Samleindeksen MSCI Asia Pacific Index var tidlig i onsdagens handel opp 0,5 prosent, men vaker nå rundt samme nivåer som ved stengetid tirsdag. Rundt tre aksjer stiger for hver andre som er ned. Indeksen steg hele 4,1 prosent tirsdag.Den japanske yen fortsetter sin klatring mens råvareprisene daler noe etter sitt største hopp på nesten fire måneder. Oljeprisen er ned 1,5 prosent.Investorene venter nå på de viktige varige goder-tallene som blir publisert i USA senere onsdag. Disse kan vise at veksten i landet er enda svakere enn antatt.- Oppturen man har de sett de siste dagene har i all hovedsak blitt drevet av håp - ikke fakta. Til syvende og sist må man bare innse at man nå befinner seg i et bear-marked med hensyn til aksjer. Man komme til å se flere slike smårally drevet av optimisme, men de kommer alle til å bli etterfulgt av at realiteten og skuffelsen synker inn, uttaler Mikio Kumada hos LGT Capital Management til Bloomberg.Den sør-Koreanske polysilisium-aktøren OCI Co. er ned 11 prosent etter at kursmålet på aksjen ble nedjustert, mens Kina-selskapet CSR Corp., som konstruerer tog, faller 7,1 prosent etter en kollisjon på T-banan i Shanghai.I Japan er Nikkei 225 opp 0,16 prosent til 8.624,64 mens den bredere Topix er opp 0,44 prosent. CSI 300 i Kina stiger 0,31 prosent, Hang Seng i Hong-Kong faller 0,90 prosent mens Shanghai Composite er opp 0,18 prosent.Sør-Koreas Kospi er opp 0,26 prosent, S&P/ASX 200 i Australia legger på seg 1,02 prosent mens NZX 50 på New Zeland er opp 0,16 prosent.India-børsen faller 0,10 prosent, Strait Times i Singapore er ned 0,73 prosent mens børsen på Filippinene er opp hele 4,16 prosent. Her holdt man imidlertid stengt tirsdag grunnet en tyfon.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og