Børsrallyet verden over ser nå ut til å ha mistet den aller meste av sin kraft. USA-børsene opplevde bråstans onsdag kveld, og torsdag er det fall ved de aller fleste markedene i Asia-regionen.Samleindeksen MSCI Asia Pacific Index er ned 0,5 prosent og det er omlag fire aksjer som faller for hver tredje som er opp. Dermed faller markedene for første gang på tre dager, og oppgangen på 4,4 prosent de siste dagene er over.MSCI Asia Pacific Index er ned 16 prosent dette kvartalet, og det er det svakeste siden Q4 i 2008. Oljeprisen faller kraftig torsdag og også prisen på metaller er på vei ned.Giganten Rio Tinto faller 3,7 prosent på de dalende metallprisene mens Korea Zinc Co. er ned hele 8,3 prosent.Det er på ny bekymringer rundt Europas gjeldssituasjon som trekker markedene ned, og ryktene om at Hellas ikke kommer til å unngå en konkurs har igjen begynt å svirre.I tillegg viser en ny undersøkelse at investorer i Asia nå venter at Kinas BNP vil dale kraftig i årene som kommer.- Markedet virker nå å forberede seg på en slags Lehman Brothers-hendelse. Skulle Hellas gå ukontrollert over ende og ringvirkningene spre seg til Italia - et land av betydelig finansiell størrelse - kan jeg ikke helt se hvordan man skal sette samme Lille Trille fra barnesangen igjen, uttaler Brian Barish hos Cambiar Investors LLC til Bloomberg.Markedene i Hong-Kong har vært stengt store deler av dagen etter at et kraftig stormvarsel ble sendt ut.I Japan er Nikkei 225 ned 0,05 prosent mens den bredere Topix er opp 0,13 prosent. CSI 300 i Kina er ned 0,60 prosent mens Shanghai Composite er ned 0,83 prosent.Kospi-indeksen i Sør-Korea er opp 2,06 prosent, S&P/ASX 200 i Australia faller 1,04 prosent mens NZX 50 på New Zealand er opp 0,04 prosent.India-børsen er ned 0,48 prosent mens Strait Times i Singapore faller 0,09 prosent.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og