Onsdag 21. september er det duket for rykende ferske rentebeskjeder både fra USA og Norge. Har Ben Bernanke og Øystein Olsen overraskelser på lur i stresskoffertene sine?Fra USA tikker det også inn ferske tall for bruktboligsalget i august, og vi får dermed vite om elendigheten i det amerikanske eiendomsmarkedet fortsetter med uforminsket styrke eller om det er små tegn til lysning i horisonten.Få også med det dagens sending av HegnarTV klokken 16.05. Dagens gjest er Christine Warloe, forbrukerøkonom i Nordea, som blant annet skal fortelle om Nordeas anbefalte spareformer for privatpersoner.Her er alle dagens hendelser:- Norge: Arbeidskraftundersøkelsen juli kl 10:00- USA: Bruktboligsalg august kl 16:00- UK: Referat fra det seneste rentemøtet i Bank of England kl 10:30- Norges Bank: Rentebeskjed og pressekonferanse kl 14:00- USA: Rentebeskjed fra Federal Reserve kl 20:15