Torsdag 29. september 2011 er det duket for ferske detaljhandelstall fra Japan, Norge og Sverige. Fra Tyskland får vi ny statistikk hva gjelder arbeidsledighetenEn annen nyhet å se opp for er jobless claims uketall fra USA som kommer klokken 14.30 norsk tid. Forrige torsdag kom tallene inn litt dårligere enn analytikerne hadde trodd på forhånd for andre uke på rad. Blir det positiv overraskelse denne gang?Fra USA får man også BNP-tall for andre kvartal - en nyhet som er regnes som en såkalt Market Mover denne dagen.Få også med det dagens sending av HegnarTV klokken 16.05. Dagens gjest er Tormod Andreassen, som blant annet skal se nærmere på hvordan verden denne gang kan unngå en ny dyp resesjon.Her er alle dagens hendelser:- Japan: Detaljhandel august- Sverige: Detaljhandel august kl 09:30- Tyskland: Arbeidsledighet september kl 09:55- Norge: Detaljhandel august kl 10:00- Norge: Varekonsum august kl 10:00- ØMU. Forbrukertillit endelig september kl 16:00- USA: BNP revidert 2. kvartal kl 14:30- USA: Jobless claims uketall kl 14:30- USA: Forestående boligsalg august kl 16:00- Oslo Rig Event 2011 i regi av Norsk Petroleumsforening, Felix Konferansesenter kl 08:30-16:00