Analytiker Håkon Levy spår REC-død - i Norge.Levy forlot i sommer Fondsfinans til fordel for DnB NOR Markets. Nå er han ute med sin første analyse for sin nye arbeidsgiver på REC - en kjøpsanbefaling og kursmål 11 kroner.I går ettermiddag var REC-aksjen nær uendret på 6,70 kroner, noe som betyr at Levy tror aksjen kan stige over 60 prosent.- Det er ingen tvil om at solmarkedet er tøft for tiden. Prisene har imidlertid falt såpass mye at det bør åpne seg opp mange nye markeder fremover, sier Levy. - Volummessig blir 2011 et bra år, med store volum sent på året.Levy tror videre det bare er et tidsspørsmål før REC beslutter å stenge ned hele den norske virksomheten.- Det som er midlertidig stengt vil ikke bli gjenåpnet, og det som fortsatt er i drift tror jeg vil bli stengt innen utgangen av 2012, sier han. - De tjener i dag for lite penger på den norske driften. Selv om kostnadene hele tiden kuttes, er det vanskelig å se at denne virksomheten blir lønnsom.