Investtech presenterer fire aksjer - tre kjøpskandidater og en salgskandidat - i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Alle casene har tidshorisont på 2-14 dager.I tilleg kommenterer Trygve Hegnar det som skjer på Oslo Børs. Og det blir også en oppdatering på de viktigste hendelsene i Europa og på Wall Street.I teknisk analyse ser Stein Ove Haugen på Statoil, Storebrand og Gjensidige.
Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 16:00. lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 17:00 og 22:30
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.