Wall Street har lagt bak seg en positiv dag, men markedet roet seg betraktelig ned mot slutten av dagen. Dow Jones endte opp 1,3 prosent til 11.192,69, etter å ha vært oppe 11.369,30 tidligere på dagen. På det meste var dermed indeksen opp så mye som 2,9 prosent.Den bredere S&P 500-indeksen steg 1,1 prosent til 1.175,40, mens teknologitunge Nasdaq klatret 1,2 prosent til 2.546,83.Oppturen begrenset seg da banksektoren falt tilbake etter at en rapport viste at noen eurosone-land krever at private kreditorer tar større nedskrivninger på sine beholdninger av greske statsobligasjoner. Financial Times skriver at så mange som syv eurosone-land krever dette.KBW Bank-indeksen endret seg lite, etter å ha vært opp 3,3 prosent tidligere på dagen.Foreløpige tall viser at tekno-kjempene Apple og Amazon falt henholdsvis én og 2,5 prosent. Intel og Google steg derimot 1,4 prosent.Blockbuster var den store vinneren på Nasdaq med en oppgang på 43 prosent.Oljegiganten Exxon steg 1,7 prosent på New York Stock Exchange.Forbrukertilliten (consumer confidence) i USA falt til 45,4 i september. Ifølge en sammenstilling utført av Bloomberg News var det på forhånd ventet en indeks på 46,0.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..