Dårlige nyheter i kø får børsene til å stupe verden over. Hovedindeksen på Oslo Børs sluttet torsdag på 346,21, tilsvarende en nedgang på 4,73 prosent.- Vi oppplever en veldig stygg dag. Fallet er fryktelig, og vi er nå ned 23 prosent fra årsskiftet, og mye penger er borte, sa redaktør Trygve Hegnar i dagens Økonominyheter på HegnarOnline TV.Hegnar karakteriserte videre dagens fall i oljeprisen som "ganske dramatisk", med et fall på 4,61 dollar til 105,75 dollar fatet for Brent-oljen, mens WTI-oljen er ned over 5 dollar til 80,88 dollar fatet.- Vi ser et kjempepress nedover på råvarer og energi, sa Hegnar, og pekte på signaler om at det går litt dårligere i Kina, som kan bety et mindre behov for eksempelvis olje og kobber.Slikt går naturligvis ikke upåaktet hen på en oljedrevet børs som den norske.- Statoil har i dag vært ned rundt fem prosent, og da er vi på en måte ferdig, sa Hegnar.- På toppen har vi signalene fra Federal Reserve i går, om dårligere tider i USA. Vi ser ingen positive makrotall, usikkerheten rundt Hellas er der fortsatt. Sentimentet er elendig, sa Hegnar.