Bildet er fortsatt noe blandet på de amerikanske børsene.Dow Jones trekker ned 0,2 prosent, mens Nasdaq og S&P 500 stiger hhv. 0,5 og 0,2 prosent.Halvlederaksjer viser vei i Nasdaq-indeksen.En IT-aksje som derimot tynger, er HP, nærmere bestemt ved et fall på 4,4 prosent.Wall Street svinger stadig mellom minus- og plussiden i tidlig handel fredag. Etter fall i de første minuttene, så det ut til at pendelen skulle snu opp.Men nå er alt i rødt igjen.Dow Jones er nå ned 0,6 prosent, Nasdaq 0,1 prosent, mens S&P 500 faller 0,3 prosent. Etter 28 minutters handel er Dow Jones opp 0,2 prosent til 10.754,75, Nasdaq 0,5 prosent til 2.467,70, mens den bredere S&P 500-indeksen stiger 0,3 prosent til 1.132,97.Futureshandelen pekte mot en rød åpning, på stadige rykter om at Hellas er i ferd med å misligholde gjelden.Men spekulasjoner om ytterligere støtte fra Den europeiske sentralbanken (ECB) bidro ifølge Reuters til å reversere fallet, og nå er altså indeksene opp.Euroen har utover ettermiddagen hentet seg inn mot dollar. Blant enkeltaksjer trekker HP ned 2,5 prosent etter at tidligere eBay-sjef Meg Whitman overtar sjefsstolen.Aksjen fortsetter dermed utviklingen fra i går, da den falt nesten 5 prosent på nyheten om at under ett år etter han ble ansatt. Det spekuleres i en fallskjerm på hele 185 millioner kroner.Verdien på HP er redusert med mer enn 40 prosent hittil i år.Se også på web-TV.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..