Meglerhus anbefaler fire aksjer

Christiania Securities forteller investorer at det kan være smart å ta en titt på følgende aksjer.

Thomas Nygaard hos Christiania Securities - Foto: Ivan Kverme - Finansavisen
Børs

I dagens rapport fra Christiania Securities omtales Aker Solutions som dagens case. Videre får RCL, Seadrill og TGS Nopec en kjøpsanbefaling.Les også: Warren: Slik lures godtroende investorer- AKSO falt sterkt tilbake i begynnelsen av august. Etter å ha vært klart oversolgt har aksjen snudd opp fra støtte de siste dagene på økende volum og generert kortsiktige kjøpssignaler, skriver meglerhuset.- Det kraftige fallet bør kunne gi en videre reaksjon opp og det er lite tydelig motstand over dagens nivå før oppe rundt 80 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 79 kroner og stop loss 67 kroner, avslutter meglerhuset.

Nyheter
Børs