Etter, bekymrer usikkerheten i den europeiske økonomien igjen det asiatiske markedet.Samleindeksen MSCI Asia Pacific faller mandag morgen 1,5 prosent.Hang Seng i Hong-Kong faller 2,10 prosent, mens Shanghai Composites i Kina er ned 1,43 prosent.I Sør-Korea svekker Kospi-indeksen seg 0,9 prosent, mens S&P/ASX 200 i Australia faller 1,62 prosent.Da de europeiske finansministrene møttes i helgen ble det uttalt at gjeldskrisen ikke gir noe rom for skattekutt eller ekstra forbruk for å løfte økonomien. I tillegg ventes det at den kommende ukens tyske makro-tall vil vise en svakere utvikling i europas største økonomi.- Man håpte på et positivt møte mellom de europeiske finansministrene og Geithner, som kunne resultere i en fast og positivt tilbakemelding om Europas gjeldskrise. I stedet har usikkerheten blitt større og ingenting er løst, sier Tim Schroeders i Pengana Capital i Melbourne til Bloomberg News.Markedet i Japan er stengt mandag.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og