Mens uroen raser for fult rundt oss er Norge foreløpig et skjermet lykkeland med statsformue. Men sjeføkonom Øystein Dørum, DnB NOR Markets, avviste et nytt rally i kronekursen.- Kronen er en liten fillevaluta, sa han i Økonominyhetene med Trygve Hegnar, på spørsmål om ikke kronen kunne styrke seg i et fortsatt urolig Europa.Når en løsning for de gjeldstyngde landene i Europa vil være på plass ville Dørum ikke spekulerer i, men han uttalte at han forventer å se videre støttekjøp av italienske statsobligasjoner fra den Europeiske Sentralbanken.I tillegg kommenterte Trygve Hegnar det som skjer på Oslo Børs, og kom med en oppdatering på de viktigste hendelsene i Europa, Asia og på Wall Street.I teknisk analyse tok Stein Ove Haugen for seg Aker Solutions og Ekornes, i tillegg til den daglige oppdateringen på børsens aller største selskap, Statoil.
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).