Kan det bli 30 år vonde år i aksjemarkedet, slik investeringsdirektør i Nordea, Robert Næss, uttalte i Finansavisen fredag?- Da må vi bruke opp pengene på piker, vin og sang og bli ferdig med det, uttalte Trygve Hegnar i Økonominyhetene fredag.Innovasjonsbørsen ble lansert og du kan se mer om dette og at lakseprisen i butikkene holder seg på samme nivå, selv om prisen fra produsent er halvert.I den teknisk analysen så vi på Frontline og Domstein, i tillegg til den daglige oppdateringen på børsens aller største selskap, Statoil.
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).