- Det som bekymrer oss nå er at vi frykter at USA og Europa er på vei inn i en resesjon, sa Olav Chen i Storebrand. Han kalte oppgangen tidligere denne uken for "dead cat bounce" da han var gjest i Økonominyhetene. Dersom resesjonsscenarioet til slår til, ser Chen videre nedside.Storebrand har allerede tatt ned eksponeringen sin mot aksjer, men er likevel betenkt. I en resesjon faller aksjemarkedene gjerne 30 prosent. De globale markedene er hittil ned 15 prosent.Trygve Hegnar kommenterte også handelsdagen på Oslo Børs, og det var teknisk analyse av Statoil, Songa og DnB NOR.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).