Oljeservice: Holder oppgangen stand?

Oljeservice-aksjene har fått et løft på Oslo Børs i dag. Holder oppgangen? Vi ser på Fred Olsen Energy i Økonominyhetene.med Trygve Hegnar.

John O'Hara på gulvet på New York Stock Exchange. Foto: AP
Børs
Er dagens børsoppgang bare et pust i bakken, eller kan vi se frem til en periode med oppgang? I Økonominyhetene med Trygve Hegnar ser vi på Statoil, Fred Olsen Energy og BWG Homes i teknisk analyse.I tilleg kommenterer Trygve Hegnar det som skjer på Oslo Børs. Og det blir en oppdatering på de viktigste hendelsene i Europa og på Wall Street.
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).