Onsdag sendte solselskapet ut en pressemelding der de innrømmer at de vurderer å stenge ned flere av sine fabrikker i Norge. Flere analytikere hadde i månedene forut sagt at nettopp dette kom til å skje.Nå skal selskapet bruke to måneder på å bestemme om de resterende norske anleggene skal legges ned for godt, skriver dn torsdag.Greier ikke fabrikkene å bli mer lønnsomme innen det er det kroken på døren.- Ser vi midtveis i Q4 at dette ikke går venter vi ikke med å ta beslutningen om nedleggelse, sier konserndirektør i REC, John Andresen jr.Han sier videre at fabrikkene i Glomfjord og Herøya må vise til positiv kontantstrøm i fjerde kvartal dersom driften skal opprettholdes til neste år.REC raste over 12 prosent på Oslo Børs onsdag, og noterte seg dermed for enda en ny all time low. Den lyder på 5,74 kroner. Aksjen er nå ned nærmere 70 prosent så langt i år.