Kriserammede Sevan Marine melder ondag morgen at de kommer til å sende ut en pressemelding klokken 09.00 torsdag om veien videre for riggaktøren. Inntil videre fortsetter dermed forhandlingene om hvordan selskapet eventuelt skal reddes.Det opplyser styreleder Jens Ulltveit-Moe, melder Bloomberg og TDN Finans. Selskapet har også sendt ut en pressemelding.Sevan Marine håper å få til en løsning med sine obligasjonseiere og forbereder samtidig for konkurs.Ulltveit-Moe sier til dagens utgave av dn at selskapet kan gå over ende dersom man ikke kommer frem til en enighet om veien videre.Les også:- Vi driver for kreditors regning og har gjort det siden mai/juni. I henhold til norsk lov er dette kriminelt. Vi har gitt obligasjonseierne et ultimatum til klokken åtte onsdag morgen. Hvis vi ikke da når en enighet må vi begjære oppbud, sier Ulltveit-Moe til dn onsdag.Skulle Sevan Marine gå til bunns vil det bli en av de største konkursene i norgeshistorien. Selskapet har en samlet bank- og obligasjonsgjeld på totalt 5,4 milliarder kroner.