Tormod Andreassen var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Han peker på etterspørselsunderskuddet som et av de vesentligste problemene i verdensøkonomien i dag, og tar til ordet for å stimulere etterspørselen blant annet gjennom skattepolitikk.Den erfarne finansmannen tror det vil ta lang tid å løse opp i problemene eurosonen nå opplever, men trekker frem styrking av de kriserammede landenes utenriksøkonomi som et av de absolutt avgjørende punktene. Og det er ifølge Andreassen alt i ferd med å skje.Selv om børsene rundt oss er svært ustabile, nøler ikke Andreassen med å trekke frem fem aksjetips.I tillegg kommenterer Trygve Hegnar handelsdagen på Oslo Børs, og vi ser på de viktigste hendelsene på de europeiske børsene og oppstarten på Wall Street..Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).