Frykten er for fullt tilbake i aksjemarkedet, og de store, europeiske børsene gikk på stygge smeller torsdag.Tyske DAX falt 4,9 prosent, franske CAC 40 5,25 prosent, mens britiske FTSE 100 endte ned med 4,7 prosent.Den siste bølgen av frykt ble utløst da Federal Reserve i går en plan for å senke lånekostnader ved å selge eller ikke fornye kortsiktig gjeld, til fordel for lange obligasjoner.Tiltaket var ventet, men det var rasjonalet bak planen , da Fed viste til "en betydelig nedsiderisiko" i amerikansk økonomi.- Det ser ikke ut til at markedet synes Operation Twist er nok til å kickstarte økonomien. Veldig svake utsikter ser ut til å ha foruroliget markedene ytterligere, sier strateg Ben Potter hos IG Markets til Reuters.Investorene har også fått nye bekymringer for Kina, etter at HSBCs Flash PMI viste at industrisektoren svekket seg for tredje måned på rad i september.Skuffende nøkkeltall tikket også inn fra Tyskland torsdag. i september fra 50,9 til 50,1. Videre falt ordreinngangen for tredje måned på rad.Dagens jobbtall fra USA, som viste at antall førstegangssøkere til ledighetstrygd i forrige uke, ble mottatt med et skuldertrekk.At i august, lindret noe av smerten.- Hvis dette var en film, ville det ha vært en skrekkfilm, og nesten alle hadde blitt slaktet til døde, sier direktør Kevin Giddis hos Morgan Keegan i Memphis, Tennessee, til Reuters.- Her er vi, med en ny resesjon i sikte, manglende tillit og begrensede jobbmuligheter. Vi henger stjernen vår på en president og en kongress som ikke kan bli enige om hvilken dag det er, og som gir veldig lite håp om noe meningsfylt i form av en løsning for arbeids- eller boligmarkedet, legger han til overfor nyhetsbyrået.