Denne uken velger investeringsdirektør Stig Myrseth i Dovre Forvaltning å fortsette med samme portefølje som forrige uke.-Vi foretar ingen endringer i Dovre-porteføljen denne uken. Av de større selskapene er RCL og Algeta våre favoritter. Algeta er etter vår mening børsens klareste oppkjøpskandidat. Vi tror partneren Bayer vil legge inn et bud før årsskiftet og at budprisen vil være nærmere 500 kroner per aksje, sier Myrseth.-I RCL er det en pris/bok-faktor på 0,6 som frister. Det er ekstremt lavt for et selskap som opererer i et marked med høye etableringsbarrierer og duopolaktig struktur. Videre gir selskapet en eksponering mot amerikansk økonomi noe som er bra om Federal Reserve lanserer en ny stimulansepakke, avslutter Myrseth.
Dovre-portføljen:
• Kverneland• Wentworth Resources• Rocksource• Bionor Pharma• RCL• Algeta