Etter å ha svingt mellom pluss og minus tidligere i dag, bærer det nå nedover igjen på børsene. Hovedindeksen på Oslo Børs er nå ned 2,2 prosent til 338,65.Klokken 12.37 står hovedindeksen i 336,92 - ned 2,7 prosent.Det er omsatt verdipapirer for 1,9 milliarder kroner.I Europa er tyske DAX ned 1,7 prosent, franske CAC 40 1,1 prosent, mens britiske FTSE 100 faller 0,5 prosent.Den plutselige nedgangen kan henge sammen med uttalelser fra EU-kommisjonen om at det ikke foreligger en stor, europeisk plan om å rekapitalsiere europeiske banker. Uttalelser fra G20-møtet om at alt vil bli gjort for roe ned det globale finanssystemet, og at eurosonens redningsfond kan bli styrket, ser ikke ut til å overbevise investorene.- Sammenlignet med gårsdagens fall, kan oppgangen fra start i dag vise seg å være bare et kort pusterom fra salgspresset, sier megler Jonathan Sudaria hos Capital Spreads til Reuters.- G20-uttalelsene er velmente, men mangelen på detaljerte, snarlige tiltak vil trolig ikke gjenoppbygge investorers risikoappetitt med det første, legger han til.Oljeprisen har også snudd ned i løpet av den siste halvtimen. Brent november-olje handles for 104,55 dollar fatet, ned nesten én dollar. WTI-oljen er ned 2,5 prosent. På Oslo Børs er Statoil ned 1,6 prosent til 120,30 kroner.Lyspunktene er få blant OBX-aksjene. Telenor og Fred. Olsen Energy er de eneste - opp hhv. 0,8 og 0,7 prosent.Oljeservice fortsetter ned, og PGS er igjen en av de største taperne, relativt sett blant tungvekterne. Aksjen er ned 4,6 prosent til 55,55 kroner. Aker Solutions faller 5,4 prosent til 55,40 kroner, mens Songa Offshore går tilbake 5,9 prosent til 19,20 kroner.Seadrill faller 3,2 prosent til 168 kroner.Yara er mest omsatt så langt, og står i minus med 4,3 prosent til 241,40 kroner. Christian Frengstad Bjerknes, analytiker i SpareBank 1 Markets, mener dagens aksjemarked gir flere muligheter. - De kommende ukene frem mot rapporteringssesongen vil avkastningen på Oslo Børs i stor grad være knyttet til endringer i markedets risikovilje. Viktige faktorer bak endringer i denne vil være usikkerheten knyttet til politikernes evne og mulighet til å gjøre de rette valgene. Dette gjelder begge sidene av Atlanteren, sier Bjerknes til HegnarOnline.- Indikatorer tyder på at aksjemarkedet allerede priser inn et mørkere scenario enn hva vi forventer. Vi vurderer det dermed dithen at det er høy risiko, men stor oppside i aksjemarkedet, fortsetter han. Taperlisten toppes av Oslo Axess-noterte Cecon, som trekke rned 11,8 prosent til 1,20 kroner. Nærmest følger Q-Free, som faller 10 prosent til 13,05 kroner.Vi merker oss at Emgs og Acta også faller markant - hhv. 7,4 prosent til 10,70 kroner og 7,3 prosent til 1,65 kroner.I andre enden finner Havila Shipping og Aker Floating, som stiger hhv. 9,3 prosent til 38,80 kroner og 8,3 prosent til 3,25 kroner. Oslo Axess-noterte PCI Biotech klatrer 7,7 prosent til 42 kroner.Bergen Group avanserer på sin side 6,7 prosent til 4,80 kroner.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på NasdaqDe og