I Økonominyhetene med Trygve Hegnar fredag ser vi på utviklingen på verdens børser, som nå er tilbake på nivåene fra 2009.Innovasjonsbørsen lanseres fredag og Truls Berg, Movation, vil fortelle om gode gründere og den nye innovasjonsbørsen.I tillegg kommenterer Trygve Hegnar det som skjer på Oslo Børs, og det blir også en oppdatering på de viktigste hendelsene i Europa, Asia og på Wall Street.Og fiskerijournalist Eline Hvamstad har sett på hva som har skjedd i laksemarkedet den siste uken. Og hva vi kan vente oss fra den sektoren fremover?I teknisk analyse ser vi på Frontline og Domstein, i tillegg til den daglige oppdateringen på børsens aller største selskap, Statoil.
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).