Arctics Trond Omdal om DNO/RAK

Turbulensen rundt DNO øker i styrke frem mor generalforsamlingen neste uke. Arctics Trond Omdal er med i Økonominyhetene med Trygve Hegnar og går gjennom alternativene.

Analytiker Trond Omdal i Arctic Securities. Foto: Scanpix
Børs

Analytiker Trond Omdal fra Arctic Securities er gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar kl 16:00. Han ser på oljefremtiden både i nordsjøen der storfunn skaper eufori og i Irak der RAK-saken skaper hodepine for DNO-aksjonærene. Omdal kommenterer også forventningene til Statoils resultat i morgen.I tillegg kommenterer vi handelsdagen på Oslo Børs, og ser på de viktigste hendelsene på de europeiske børsene og oppstarten på Wall Street. Det blir teknisk analyse av Statoil, Frontline og SAS.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 13:30. Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 23:00. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).

Nyheter
Næringsliv