Pengene renner ut av Badger Explorer

Selskapet retter nå fokus på de første kommersielle bruksområder av Badger Explorer-verktøye. Her er tallene.

Badger Explorer BXP boreteknologisonde . Arkivfoto fra selskapet fra 2007
Børs

I tredje kvartal 2011 fikk Badger Explorer et negativt nettoresultat på 8,96 millioner kroner, mot et negativt resultat på 7,06 millioner kroner for et år siden. Det er identisk med resultat før skatt.Driftsresultatet endte på minus 9,47 millioner kroner, mot et negativt resultat på 5,40 millioner kroner i tredje kvartal 2010.Badger Explorer omsatte i perioden for 1,85 millioner kroner, mot 3,32 millioner kroner for et år siden.Selskapet har i løpet av tredje kvartal 2011 nådd flere milepæler og retter nå fokus på de første kommersielle bruksområder av Badger Explorer-verktøyetBadger Explorer Gruppens kontantbeholdning pr 30. september 2011 var 49,9 millioner kroner.Her er tallene

Nyheter
Børs