Første ordre til Aqua Bio Technology

Aqua Bio Technology rapporterer om ny viktiig milepæl.

Publisert 22. nov. 2011 kl. 11.50
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 13.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 145 ord
Foto: Aqua Bio Technology

Aqua Bio Technology ASA kan i dag rapportere om den første ordren på sin patenterte ingrediens Aquabeautine XL fra en europeisk kosmetikkprodusent.- Dette er ikke bare det første europeiske salg utenfor Norge, men produsenten har også til hensikt å utvikle en komplett hudpleieserie rundt Aquabeautine XL som hovedingrediens, sier Fanny Coste, salgs- og utviklingsdirektør i ABT.Av konkurransemessige årsaker har produsenten bedt om ikke å bli navngitt før produktene er lansert. Aquabeautine XL vil være hovedingrediensen i et nytt ansiktspleieprodukt som lanseres tidlig i 2012. ABT arbeider også tett med produsenten for å utvikle en komplett hudpleieserie med Aquabeautine XL , som vil lanseres senere i 2012.- Dette er enda en viktig milepæl for ABT. Det er det første salget av Aquabeautine XL i Europa utenfor Norge. Med tidligere rapporterte salg i Nord-Amerika og Asia demonstrerer dette vårt produkts globale interesse og anerkjennelse, sier Fanny Coste.