Forskningssjef: Selg, selg og selg

Forskningssjef Geir Linløkken frykter kursfall og anbefaler salg av følgende aksjer.

Publisert 24. nov. 2011 kl. 15.22
Oppdatert 24. nov. 2011 klokken 15.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 206 ord
Forskningssjef Geir Linløkken. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.

I dagens rapport fra Investtech beskrives Archer, Northern Offshore og Stolt-Nielsen som salgskandidater av varierende grad.- Archer ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt og en videre nedgang innenfor denne indikeres. De siste dagene har kursen falt ekstra kraftig og tester nå gulvet i kanalen, noe som kan gi en reaksjon opp på kort sikt. Aksjen er positiv på innsidehandler etter at CFO Christoph Bausch onsdag meldte om kjøp av aksjer for 173.500 kroner. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Salgskandidat, sier Linløkken.Les også: Analytiker spår Oslo Børs i 450 poeng- Northern Offshore har reagert ned etter et falskt kjøpssignal fra en rektangelformasjon. Aksjen ligger igjen i en fallende trendkanal på mellomlang sikt og en videre svak utvikling innenfor denne indikeres. Det er nå støtte i underkant av ni kroner, mens det er motstand rundt 11 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, sier forskningssjefen.Les også: Det er vanskelig å være optimist i aksjemarkedet- Stolt-Nielsen ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Volumutviklingen er negativ og en videre nedgang innenfor kanalen indikeres. Det er støtte ved 86 kroner, mens det er motstand ved112 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter Linløkken.