Singler ut to mulige Statoil-kjøp

Analytiker Teodor Sveen Nilsen peker på to aktuelle Statoil-kjøp og forventer å se børsens største selskap i 185 kroner.

Publisert 22. nov. 2011 kl. 17.20
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 13.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 235 ord

Analytiker Teodor Sveen Nilsen var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Han pekte på to aktuelle Statoil-oppkjøp, og har sterk kjøpsanbefaling og kursmål på185 kroner for børsens største aksje.Sveen Nilsen kommenterer utviklingen vi har sett i Statoil dette året, og sa det er en aksje man skal ha i porteføljen. Øvrige oljeanbefalinger fra First-analytikeren var Det norske oljeselskap, Noreco-obligasjoner med rente på 13-16 prosent og litt Noreco-aksjer på toppen som krydder.I tillegg kommenterte vi handelsdagen på Oslo Børs, der Frontline har stupt 40 prosent. Vi så også på de viktigste hendelsene på de europeiske børsene og åpningstimene på Wall Street.HegnarOnline-journalist Øystein Schmidt kommenterte den dystre utviklingen i solenergiselskapene.Det var teknisk analyse av Statoil, Norsk Hydro og Algeta. Chartene kan du studere nærmere på våre Facebook-sider .Se opptak av sendingen her Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 23:00. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). I Oslo finner du TV8 på Canal Digital 17 og på get kanal 23.