<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Traff inntertier - har nå tro på disse tre aksjene

Pareto-analytiker Thomas Nielsen slo til med et aksjetips som ble en klokkeklar inntier. Nå avslører han hvilke tre aksjer han har aller mest tro på fremover.

Publisert 9. nov. 2011 kl. 09.33
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 13.41
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 130 ord
Analytiker Thomas Nielsen - Foto: Ivan Kverme, Finansavisen

Pareto-analytiker Thomas Nielsen traff innertier da han i forrige uke oppgraderte papirprodusenten Norske Skog til kjøp for første gang på over to år. Aksjen er nå opp over 70 prosent den siste uken.Onsdag forteller han til Finansavisen at han nå har tro på Inmeta, Pronova BioPharma og Tomra Systems fremover. Kongsberg Automotive får en salgs-anbefaling.Nielsen sier blant annet at han forventer gode tall fra Pronova førstkommende fredag.- Jeg tror det blir gode tall fredag. Slik vi ser det beveger både kostnadene, inntektene og kontantstrømmen seg i riktig retning. Det er et rimelig selskap, selv om det kommer noen utfordrende patentrettssaker til neste år som det er vanskelig å spå utfallet av, sier Nielsen.Analytikeren mener de selskapene han følger stort sett har levert gode kvartalstall, med unntak av nevnte Kongsberg Automotive.