Ukens desidert mest nitriste aksjer

Uken på Oslo Børs har alt i alt bydd på nedtur for investorene. Sitter du på en eller flere av disse aksjene har du virkelig revet deg i håret siden mandag.

Publisert 18. nov. 2011 kl. 15.43
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 13.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 126 ord
Bilde fra DAX i Tyskland - Foto: AP

Oslo Børs er i ferd med å legge bak seg en relativt rød uke, og rundt to timer før siste aksje blir solgt fredag har OSEBX-indeksen totalt sett falt med rundt 2,80 prosent.Enkelte aksjer har imidlertid steget solid, som for eksempel Kverneland og DiaGenic, som begge har hevet seg over 14 prosent.Les også: Dette er ukens KANON-aksjerFor disse aksjene har imidlertid denne uken totalt sett vært en negativ reise:1. Camillo Eitzen - har falt 40 prosent denne uken2. Northland Resources - har falt 18 prosent denne uken3. Eitzen Chemical - har falt 16,67 prosent denne uken4. Acta Holding - har falt 16,37 prosent denne uken5. Norse Energy - har falt 16 prosent denne ukenPå Oslo Axess er North Energy ukens taper. Aksjen har falt 32,26 prosent.