Analytiker anbefaler fem aksjer

Analytiker Oddbjørn Windstad venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Oddbjørn Windstad.

I dagens rapport fra Apollo Markets omtales Fred. Olsen Energy som dagens case. Aksjen får en kortsiktig kjøpsanbefaling.Videre får Algeta en vanlig kjøpsanbefaling mens Yara, Storebrand og Gjensidige Forsikring må ta til takke med en kortsiktig kjøpsanbefaling.- FOE forsøker nå å bryte motstanden på 200 kroner, vårt kursmål som ble nådd mandag. Et eventuelt brudd vil utløse kjøpssignal og indikere videre oppgang den nærmeste tiden. Ved evt. reaksjoner tilbake er det støtte på 187,50 kroner, skriver Windstad.- Våre modeller tilsier at det blir gode tradingmuligheter i aksjen den nærmeste tiden. Brudd av 200 kroner på høyt volum, eller fall ned mot 187,50 på avtakende volum, er naturlige triggere for å kjøpe aksjen, avslutter Windstad.