- Dette kan sende markedene kraftig opp

Børsene i USA steg forsiktig tirsdag. Investeringsdirektør vet imidlertid hva som skal til for å få et skikkelig rally.

Foto: Scanpix

Investeringsdirektør Dan Veru i Fort Lee tror børsene kan komme til å hoppe kraftig dersom EU-lederne greier å komme frem til en fornuftig løsning på gjeldsproblemene i Europa på toppmøtet som nå pågår.- Markedet ønsker å komme opp. Europa forsøker nå endelig å finne en konstruktiv løsning på problemene sine. Hvis de kommer med noe som er troverdig er det ytterligere 7-10 prosent oppside i dette markedet, sier Lee til Bloomberg ifølge TDN Finans.Investeringsdirektør Alan Skrainka i Cornerstone Wealth Management tror ikke at EU-lederne kommer til å skuffe denne gang, all den tid forventningene nå er skyhøye.- Og hvis det kommer en troverdig plan tror jeg det vil bidra til at oppgangen fortsetter, så alle venter og ser, sa han til Marketwatch tirsdag kveld.Tirsdag ble det forsiktig oppgang på Wall Street. Dow Jones steg 0,43 prosent til 12.150,13 poeng mens S&P steg 0,11 prosent. Nasdaq svekket seg med 0,23 prosent.