Dette skjer i dag - solid nytt og Bjørn Kjos-glis?

Onsdag 7. desember 2011 byr på et knippe nyheter man bør få med seg. Får Bjørn Kjos nok en grunn til å smile i løpet av dagen?

Onsdag 7. desember 2011 får man tall for industriproduksjonen fra en rekke land, blant annet Norge, Frankrike og Tyskland.Fra USA tikker det blant annet inn ferske oljelagertall og MBA Mortgage Application-statistikk.I tillegg får man vite hvordan det går med utviklingen i passasjertallet hos flyselskapet Norwegian. Får Bjørn Kjos atter en mulighet til å dra frem gliset i løpet av dagen? Svaret kommer klokken 08.00.Her er alle dagens hendelser:Makrotall og nyheter: - Frankrike: Handelsbalansen, kl. 09.15- Norge: Industriproduksjon oktober, kl 10:00- Tyskland: Industriproduskjon oktober, kl. 12.00- Italia: Industriproduksjon oktober, kl. 10.00- UK: Industriproduksjon oktober, kl. 10.30- UK: BNP-estimater, kl. 16.00- USA: MBA Mortgage Applications, kl. 13.00- USA: Oljelagertall fra DOE, kl 16.30- USA: Consumer Credit, kl. 21.00Sjekk også vår eminente finanskalender her!Annet:- Norwegian: Trafikktall desember kl 08:00Kilder: Reuters, MarketWatch, TDN Finans